+3130 2331500

Welkom in de webwinkel van Pim's Olifant

Speelgoedwinkel Pim's Olifant

Een korte geschiedenis

 

In oktober 1996 hebben wij de deuren geopend van onze speelgoedwinkel aan de Springweg te Utrecht. Wij, dat zijn Ineke Stuivenberg en Marleon Kersten, hadden na enkele jaren van samenwerking in een winkelproject met mensen met een verstandelijke beperking, waar wij overigens met plezier hebben gewerkt, de behoefte om voor onszelf te beginnen. Toen is het idee ontstaan om een winkel met kwaliteitsspeelgoed voor elke leeftijd te openen.

 

In 2006 kregen we de mogelijkheid onze winkelruimte drastisch uit te breiden. We grepen deze kans aan om de indeling van de winkel te vernieuwen en het speelgoedassortiment uit te breiden. Ook besloten we verder te gaan onder een nieuwe zelfgekozen naam PIM´s Olfant, ontleend aan (Project Ineke en Marleon) PIM en met behoud van de bekende olifant, weergegeven in een nieuw logo.

 

Als u op zoek bent naar een apart en origineel stuk speelgoed, dan vind je bij “ Pim’s Olifant”  precies wat u nodig hebt. Breng eens een bezoek aan deze winkel in de Utrechtse binnenstad.

U merkt meteen dat “Pim’s Olifant”  een verademing is in de drukke speelgoedwereld. Wij helpen u graag bij de keuze van het speelgoed dat het best bij u kind past.

“Pim’s Olifant”  geeft kinderen de kans verschillende spelletjes uit te proberen of eens te voelen of een hobbelpaard of loopfiets wel goed zit. En als ouder ontdek je misschien wel een nostalgische jeugddroom of een aparte denkpuzzel…….

 

Wij werken o.a. met de volgende merken;  – Haba – Selecta – Lilliputiens – Djeco – Van Dijk – Aquaplay – Brio – Plantoys – Pintoys – Eureka - Zonnespel – Sevi – Didak – Gowi – Papo -Schleich – Corolle

 

 

Adres

Springweg 7 a

3511 VH Utrecht

Tel 030-2331500

fax 030-2333342

info@pimsolifant.nl